Jet ski

Kawasaki STX-15F 2018

Vejl. udsalgspris 89.995,- kr.

Masser af moment

Med en motor der stammer fra Kawasaki’s legendariske Ninja motorcykel, og tilpasset til en vandscooter, byder STX-15F på effektiv kraft fra lave omdrejninger til fuld gas. Den lette konstruktion og det stabile skrog sikrer performance og sejlegenskaber i toppen af klassen. Plus lev. omk. 3200,- kr.

 


 

Kawasaki Ultra 310X 2018

Vejl. udsalgspris 149.995,- kr. PÅ LAGER!

Jet Ski® Ultra® 310X

Den nye ULTRA 310X er ”standard” versionen I 310 serien – hvis man overhovedet kan kalde en Jetski med 300 hk. standard! Med den fantastiske motor, det stabile skrog og det luksuriøse udstyr løfter ULTRA 310X baren for en standard Jetski til et endnu højere niveau!. Plus lev. omk. 3200,- kr.

 


 

Kawasaki Ultra 310R 2018 

Vejl. udsalgspris 154.995,- kr.

Jet Ski® Ultra® 310R

En ny endnu kraftigere jetski, med særligt focus på det sportslige. Kawasaki ULTRA310R har justerbart styr i 18 possitioner og et sæde der er designet til hård sejlads. Design og farver matcher de sportslige ambitioner og den kraftige motor fuldender hele pakken! Leveringsomkostninger kr. 3200 ,-.

 


 

Kawasaki Ultra 310LX 2018

Vejl. udsalgspris 169.995,- kr.

Den nye ULTRA 310LX er uden tvivl flagskibet indenfor Kawasakis Jetski modeller. Med metal lak og detaljer i chrome, skiller den sig ud fra mængden, men det der gør den virkelig speciel er det luksuriøse udstyr som bla. Indbefatter et nyt Jetsound lydanlæg – som den første Jetski i verdenen! Leveringsomkostninger kr. 3200 ,-.

 


 

Kawasaki Ultra LX 2018

Vejl. udsalgspris 109.995,- kr.

Jet Ski® Ultra® LX

 

Attack the waves

 ULTRA LX benytter samme skrog som den højt ydende ULTRA 310LX. Spækket med teknologi fra konkurrence vindende maskiner er det race udviklede skrog både stabilt, præcis og manøvredygtigt. Motoren er hentet fra en af Kawasaki’s legendariske Ninja motorcykler og tilpasset kravene til en vandscooter.  Leveringsomkostninger kr. 3200 ,-.

 

 

Kawasaki SX-R Stand-up 2017 Demo

DEMOTILBUD 74.995,- kr. Har sejlet ca 3 timer! Spar 10.000,- kr.

IGNITE THE FUN

Med en stærk arv i stand-up jetski segmentet samt utallige sejre og mesterskaber i rygsækken, har Kawasaki nu hævet niveauet for kategorien. Udstyret med den legendariske  1498cc fire cylindrede motor, der har udgangspunkt i en Ninja motor, er SX-R den hurtigste accelererende masseproducerede stand-up jetski nogensinde. Den nye SX-R har både ydeevne og skrog der sætter helt nye standarder og giver dig de bedste muligheder for hurtige omgangstider. Leveringsomkostninger kr. 3200 ,-.
 

Klik for at komme til modeller og priser:

baadtrailer_forside 1

Vandscootere er lovlige såfremt de har en CE-godkendelse ifølge direktiv 94/25/EF.

  1. Det er nu  med Højesterets dom, blevet lovligt at sejle med vandscootere i Danmark. Vandscooteren SKAL dog være CE-godkendt ifølge direktiv 94/25/EF (En Europæiske standard vedr. forurening, støj mm.)
  2. Det er IKKE dog ikke lovligt at sejle med Jetski (et én-personers fartøj) , da de pt. ikke kan opfylde kravene til en CE-godkendelse, og dermed ikke er godkendte til at sejle i Europæisk farvand.
  3. Du SKAL have speedbådscertifikat for at sejle vandscooter, og alle søvejsregler for almindelige både, er også gældende for vandscooteren. Man skal holde sig 300 meter fra kysten og kun sejle vinkelret ind til kysten uden at plane, såfemt man skal ind til kysten.
  4. Det er IKKE lovpligtigt at have en ansvarsforsikring for at sejle hverken vandscooter eller både. Dog kræver de fleste havne, at man har en ansvarsforsikring, hvis man ligger i havnen.
  5. Sidst men ikke mindst, så bliver vandscooteren ulovlig lige så snart du laver konstruktive ændringer på motoren mm. Da den dermed ikke opfylder CE-godkendelsen.