Værksted

SKADE SERVICE DÆKMONTERING VINTEROPBEVARING

logo

Dit fortrukne Motorcykelværksted i Kolding – MC service og værksted

Problemer med Motorcyklen, Scooteren, Vandscooteren eller Atv’en? Måske har den fået en skade? Eller har motoren fået en anden lyd? Så kan vi hjælpe dig.

På vores autoriserede Kawasaki værksted servicerer vi dagligt massevis af motorcykler og scootere i de fleste kendte mærker. Og vi garanterer dig lynhurtig betjening og reparation af dit køretøj.

Lad os hjælpe dig! Ring til os på 72 300 434 og hør, hvad vi kan gøre for dig og dit køretøj.


Hvorfor vælge Kolding MC og Scooter Center?

Din motorcykel eller scooter er en personlig ting og en du bruger meget tid og penge på. Derfor skal den også tages hånd om af folk, som er til at stole på. Og som arbejder med motorcykler 24/7/365. Det gør vi. Og vi passer godt på dit køretøj, mens den er på værksted.

På værkstedet i Kolding er alle vores mekanikere faguddannede. Og med mange års erfaring inden for motorcykelbranchen. Vi arbejder dagligt med motorcykler af forskellige mærker og typer. Så vi er godt rustede til at hjælpe dig, næsten uanset hvilket motorcykel mærke du kører.


Hvem er vi?

Vores motorcykelforretning i Kolding har mere end 7 år på bagen. Forretningen blev grundlagt i 2010 og beskæftiger i dag 5 Fuldtidsansatte. 2 sælgere, 2 svende og 1 lærling på værkstedet. Vi råder over et areal på 1.200 m2, så der er ikke trangt med pladsen.

Vi har både fysisk butik, værksted og webshop. På værkstedet servicerer vi næsten alle motorcykler/scootere – store som små. Vi udfører bl.a. serviceeftersyn, reparationer og dækmonteringer, hvor vi benytter os af de nyeste teknologier og udstyr på markedet.

På værkstedet kan vi også behandle din motorcykel efter større og mindre skader. Vores dygtige mekanikere er altid professionelle, når det gælder skrammer på din motorcykel. Og de er altid ærlige i forhold til, hvad der kan laves og ikke laves.


MC/Scooter/knallert

Timepris MC kr. 650,00 inkl. moms

Dækmont. MC, løs hjul, medbragt dæk, kr. 300,00 inkl. moms

Vinteropbevaring Motorcykel
Vinteropbevaring af MC kr. 250,00 pr. mdr. inkl. moms (dog min 3 mdr.)

Afhentning eller bringning af MC/Scooter/Knallert i Kolding kr. 250,00 inkl. moms ring og hør mere på 72 300 434.